Instagram

Eindelijk: Roel Vanderstukken terug bij 'Familie'

Al enkele weken zien we Govert Deploige aan het werk als Benny in ‘Familie’. Een waardige vervanger voor Roel Vanderstukken (41), die enkele maanden moest herstellen van zijn hartoperatie. Op Instagram heeft Roel vandaag goed nieuws: hij staat terug op de set van de soap. 

Roel moest revalideren van zijn hartoperatie, dus moest ‘Familie’ op zoek naar een tijdelijke vervanger. Dat werd Govert Deploige, vooral bekend voor zijn rollen in 'Thuis' en 'W817'. 

Voor Govert was 18 december de laatste draaidag. Roel wilde zo snel mogelijk zijn rol weer opnemen. En dat is nu dus gebeurd, zo schrijft hij op Instagram: "Kijk eens wie terug is #vtmfamilie BackInBennyBusiness." 'Familie'-fans kunnen zich vanaf 3 maart opnieuw verwachten aan hun oude, vertrouwde Benny. 

#lookwhosback #vtmfamilie BackInBennyBusiness #BIBB

Een foto die is geplaatst door null (@) op

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Raoul Rouma

    Zeer tevreden, maar er wacht hem een minder aangename verrassing . Een nieuwe vriendin, goede actrice maar een een personage dat helemaal niet bij hem past. De figuur van Govert paste daar perfect bij, maar dit gaat nu voor voorspelbare problemen zorgen. Het zoontje van Veronique , idem dito, compleet verkeerde keuze. Het probleem is dat de verhaallijn compleet gestoord wordt door verkeerde keuzes (karakters) .

  • Johan Coppens

    Ze kunnen bij Familie nu deze hartoperatie gebruiken in de verhaallijn....

Lees meer