Elke Pattyn
De Stem Van Vlaanderen Elke Pattyn

Elke Pattyn presenteert vanaf maandag online ochtendnieuws

Vanaf volgende week maandag presenteert Elke Pattyn een online ochtendnieuws op vtmnieuws.be en hln.be.  Noël Slangen wordt ingezet als politiek expert en Kamal Kharmach gaat thuis op bezoek bij politici.

In de cruciale week voor de verkiezingen trapt Elke Pattyn ‘s ochtends de nieuwsdag af met een relevant ochtendnieuws. Daarin gaat ze dieper in op het verse nieuws van de dag en de thema’s die de campagne domineren. Ze praat op de set in Vilvoorde met politici en schotelt hen vragen voor die de kijkers belangrijk vinden. 

Maandagochtend is sp.a-voorzitter John Crombez haar eerste gast, op een dag die bij VTM NIEUWS helemaal in het teken staat van het geld van de Vlaming, met ’s avonds ook De Grote Geldenquête en het Grote Gelddebat. Politiek analist Noël Slangen geeft een blik in de interne keuken van de nationale politiek en kijkt al vooruit naar de verkiezingsdag van zondag 26 mei. En comedian Kamal Kharmach trekt iedere dag naar een politicus thuis, om die in zijn of haar natuurlijke habitat scherpe en relevante, maar tegelijk ook grappige en gevatte vragen te stellen. Maandag is hij alvast te gast bij Servais Verherstraeten, de fractieleider van de CD&V in de Kamer.

Afspraak elke weekdag tot en met 24 mei om 07.00 online op vtmnieuws.be en hln.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer