Els De Schepper
Kristof Ghyselinck Els De Schepper

Els de Schepper bedacht in deze coronatijden zelf een creatieve oplossing voor haar geblokkeerde nek en rug

Dikke pech voor Els de Schepper, want ze kampt momenteel met een blokkering in haar nek en rug, en in deze coronatijden is dat bijzonder lastig. “Ik heb naar de osteopaat gebeld, maar wegens de maatregelen kan ik niet langskomen.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Hij zei: doe er wat zalf aan, dat zal het wel verzachten, maar da’s moeilijk, want het zit bovenaan en ik kan er dus nauwelijks aan. Vermits ik alleen woon, kan ik ook niemand vragen om mij te komen insmeren, want dat mag niet en mijn hond gaat het ook niet kunnen of willen doen. Het is geen pretje om nu met zo’n probleem te zitten en te moeten rondlopen met die pijn. Maar, wie niet groot is, moet slim zijn en dus heb ik een oplossing bedacht die heeft geholpen en die ik graag deel met mensen die in een gelijkaardige situatie zitten zoals ik. Het is inderdaad nu geen pretje voor mensen die alleen thuiszitten en met kwaaltjes worden geconfronteerd, maar je moet het positief bekijken en zoals je kan zien, zijn er voor de meeste problemen toch een oplossing te vinden. Doordat ik mezelf nu toch kan insmeren, trekt de pijn langzaam weg. Hoera! Het helpt”, zegt Els de Schepper enthousiast. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer