3 Eveline Hoste.
Kristof Ghyselinck Eveline Hoste.

Eveline Hoste is meer dan 13 kilo kwijt: “Ik kan opnieuw in mijn trouwkleed”

Eveline Hoste (38), Miss Belgian Beauty 2001, is heel wat kilo’s afgevallen. “Ik vond dat het tijd was om gezonder te gaan eten en tijd in mezelf te investeren”, vertelt Eveline in Story.

“Ik heb ook eindelijk eens echt het voedings- en trainingsadvies van mijn man (voormalig profvoetballer Bjorn De Wilde, die al jaren aan de slag is als personal trainer, red.) en andere deskundigen gevolgd. Ik moest echt af van al die suikers, en van de overtollige kilo’s die na mijn twee zwangerschappen en onregelmatig leven als ondernemer zijn blijven hangen. En dat is gelukt. Ik moest regelmatiger eten, waardoor ik zelfs meer moest eten dan daarvoor, maar wel het juiste. Ik ben zo’n 13,5 kilo afgevallen, kan weer alles dragen wat ik wil en ik kan ook opnieuw in mijn trouwkleed van elf jaar geleden”, vertelt Eveline trots.

3 Eveline Hoste met haar dochter Helene Victoire in februari.
Dieter Bacquaert Eveline Hoste met haar dochter Helene Victoire in februari.
3
Kristof Ghyselinck

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Desmet

    Dirk Waarom zou dat niet mogen? Gaat het niet om haar gezondheid?

  • Luc Desmet

    Fijn; maar "mijn onregelmatige leven als ondernemer" is echt wel een excuus van jewelste. Eet gewoon gezonder en snoep minder. Kom zeg.

Lees meer