3
Frank Bahnmuller

Exclusief voor abonnees

Ex-‘Familie’-actrice Sarah-Lynn Clerckx: “Mijn vriend is de enige die me kan kalmeren tijdens een paniekaanval”

Eind 2018 vertrok actrice Sarah–Lynn Clerckx (20) uit Familie. De opnames vielen niet langer te combineren met haar studies en ze wilde andere horizonten verkennen. Vandaag heeft ze haar draai weer gevonden, en dat heeft veel te maken met Lukas ­Stevens (20), al één jaar haar grote liefde. Dat vertelt ze in Story.

In het feeërieke decor van dierenpark Pairi Daiza vierden Sarah-Lynn en Lukas onlangs hun éénjarig samenzijn. Al zijn ze nog jong, ze geloven sterk dat hun liefde voor altijd is. “Met Lukas klopt het plaatje gewoon”, vertelt Sarah-Lynn. “Ik weet ook wel dat er mindere periodes zullen zijn, maar op dit moment geloof ik oprecht dat we gaan samenblijven. Lukas en ik menen het serieus met elkaar. Ooit willen we trouwen en kinderen krijgen. Mijn ouders zijn gescheiden, maar mijn grootouders zijn al een koppel sinds hun vijftiende, dus het kán. En allebei mijn ouders hebben intussen een nieuwe partner, ook daar een happy end dus.”

Was het liefde op het eerste gezicht tussen jullie?

Sarah-Lynn: “Nee. We studeerden allebei Taal- en Letterkunde in Antwerpen en zijn op een feestje met elkaar aan de praat geraakt. Een week later herkende ik hem wel al niet meer (lacht). Maar op een quizavond nadien hebben we samen gedanst en sindsdien waren we beste maatjes. We studeerden samen op mijn kot en van het één kwam het ander...”

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Frank Joos

    Jezelf leren bedwingen.moet ook geleerd worden.

Lees meer