3
rv

Ex-Sex Pistol John Lyndon wil naar Eurovisiesongfestival 2018

De Sex Pistols-frontman die we allemaal beter kennen als Johnny Rotten wil volgend jaar Ierland representeren op het Eurovisiesongfestival. Als het goedgekeurd wordt zal hij een nummer geschreven door Niall Mooney brengen.

Het nummer heet 'Pleased to Meet You' en valt onder het genre cowpunk (een mix van country en punk). Lydon vertelde aan The Sun dat het voor hem "een grote eer zou zijn om Ierland te mogen representeren". Johnny Rotten is ondertussen 61 jaar oud. Het idee dat hij zou deelnemen aan het Eurovisiesongfestival bezorgt de bazen van RTE, Ierlands publieke gefinancierde omroepmaatschappij, nu al slapeloze nachten. 

3
AP
3
AP

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Thierry Vandenplas

    Eindelijk iemand door wie dat oubollig festival weer wat uitstraling krijgt en de moeite maakt om naar te kijken. Was 1 van mijn idolen...

  • Geert Van de Moortele

    GO Johnny !!!Toch iemand die werkelijk iets aan de Brexit wil doen dat geld in het Iers laadje brengt.

Lees meer