2 Noureddine Farihi
Johan Martens Noureddine Farihi

Exclusief voor abonnees

Ex-’Thuis’-acteur Noureddine Farihi zit al twee maanden vast in Marokko: “Straks krijg ik nog problemen met m’n hart”

Meer dan twee maanden, zo lang houdt de coronacrisis voormalig ‘Thuis’-acteur Noureddine Farihi (63) al gevangen in Marokko. En dat zorgt voor veel frustratie en machteloosheid. “De Belgische en de Marokkaanse regering schuiven elkaar de zwartepiet toe over hun onderdanen met dubbele nationaliteit”, foetert Noureddine in Dag Allemaal.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Willy Michiels

    Karel Flanders als je iets post denk dan eerst goed na repatriëring is niet gratis men moet eerst een formulier invullen en tekenen voor een bepaald bedrag. Voor Spanje was dat 250€ Marokko zal ook niet gratis zijn trouwen de Belgische regering werkt niet gratis.

  • Willy Michiels

    Karel Flanders niet zo hard van stapel lopen met uw commentaar wie gerepatriërd wordt moet er voor zelf betalen voor men instapt teken moet men een formulier dat ge akkoord zijt om een bepaald bedrag te betalen voor Spanje is dat 250€ De Belgische regering doet nooit iets gratis.

Lees meer