2 Fabrizio
RTL/VIDEOLAND Fabrizio

Fabrizio toont trots foto van zijn zoon: “Ik probeer ondanks de schijnwerpers een goede vader te zijn”

‘Temptation’-Fabrizio wil zijn zoontje niet langer verbergen, zo laat hij weten via Instagram. Daar deelde hij een foto waarop hij met de kleine jongen te zien is.

“Het heeft nog lang geduurd maar uiteindelijk gaan de roddels dan toch de ronde zonder het hele verhaal. Dat ga ik hier nu ook niet volledig neerschrijven. Beknopt.” Zo begint Fabrizio de tekst die hij bij de foto deelde. “De waarheid is: Ja, deze kleine, super knappe jongeman is inderdaad mijn zoontje. En het zal ook niet lang duren voor ik ergens ‘gespot’ word met deze kleine man.”

“Dus voor er nog meer verhalen verzonnen worden wil ik dit even in samenspraak met de moeder laten weten. Ik was er inderdaad niet altijd voor hem. De media-aandacht die mijn eerste deelname aan ‘Temptation Island’ met zich meebracht en het runnen van mijn tattoo-shop zorgde voor een hele hoop stress, angst om vooroordelen en tijdsgebrek. Verkeerde prioriteiten stellen was een probleem.”

“Ik kan ook eerlijk toegeven dat ik bang was om papa te worden... Geen excuus om niet naar je kind om te kijken maar ik probeer nu wel, ondanks de schijnwerpers om gewoon wel een goede vader te zijn. Ik heb het lang genoeg geprobeerd maar ik weet ook dat ik de identiteit niet voor altijd geheim kan houden. Tot die tijd vraag ik wel om deze te respecteren voor degene die het wel weten.. alsook om de moeder haar privacy te gunnen. Maar eerlijk is eerlijk.. ik ben een trotse papa en ga dat niet meer onder stoelen of banken steken. Bedankt voor jullie begrip.” 

2 Fabrizio en zijn zoontje.
Instagram Fabrizio en zijn zoontje.

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter van Nieuwpoort

    Het was alweer een dag zonder aandacht in het nietszeggende bestaan van Fabje en of Pommetje. Hup, snel weer een nutteloos bericht op internet of in de krant en onze dagelijkse portie aandachtsgeilheid hebben we weer gehad. Echt een triest leven.

  • Elke Celis

    Ondanks de schijnwerpers... Schaam u, Fabrizio, om zo'n excuus te durven gebruiken! Uw zoon heeft een voorbeeld nodig als vader, géén cameraboy die laat zien hoe ge de beste player zijt en hoe ge van de ene vrouw naar de andere fladdert. Spotlights kunt ge de rug toekeren, véél acteurs /presentatoren/bekende mensen deden het u al voor ZONDER dit soort gezeik. U verstoppen achter elk mogelijk excuus geeft gewoon aan dat ge uw best niet doet en uw verantwoordelijkheid niet opneemt.

Lees meer