3
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Faillissement slaat droom van Leslie en Gregory uit ‘Koppels’ stuk: “Ik slik antidepressiva, nu instorten kan ik mij niet permitteren”

“Wij waren het koppel dat altijd op veilig speelde, maar voor onze droomwoning wilden we weleens een risico nemen”, zeggen Leslie (36) en Gregory (33), bekend van het VTM-programma ‘Koppels’, in Dag Allemaal. Die droom werd al snel een nachtmerrie toen hun aannemer failliet ging en zij hun spaarcenten in rook zagen opgaan. “Geloof me, wij dachten ook dat dit ons niet kon overkomen.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Ronny Cuypers

    Altijd betalen in schijven naargelang de vordering der werken. Als een aannemer niet wil werken zonder voorschot dan hapert er iets.

  • Alain Dubois

    Ik ben zelf alles kwijt door scheiding. Nieuwbouw 3 maand te laat verkocht. Btw kwijt volledig aan de grond en regering of eender wie zal er niet van wakker liggen. Helaas is dit dagelijkse kost nu. Sterkte en julie komen hier als koppel sterker uit.

Lees meer