3
Kristof Ghyselinck

Exclusief voor abonnees

Faillissement slaat droom van Leslie en Gregory uit ‘Koppels’ stuk: “Ik slik antidepressiva, nu instorten kan ik mij niet permitteren”

“Wij waren het koppel dat altijd op veilig speelde, maar voor onze droomwoning wilden we weleens een risico nemen”, zeggen Leslie (36) en Gregory (33), bekend van het VTM-programma ‘Koppels’, in Dag Allemaal. Die droom werd al snel een nachtmerrie toen hun aannemer failliet ging en zij hun spaarcenten in rook zagen opgaan. “Geloof me, wij dachten ook dat dit ons niet kon overkomen.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ronny Cuypers

    Altijd betalen in schijven naargelang de vordering der werken. Als een aannemer niet wil werken zonder voorschot dan hapert er iets.

  • Johan Smets

    Een rechtszaak haalt niet veel uit: je krijgt gelijk maar aangezien de aannemer failliet is zie je geen cent. Het kost je alleen geld rechtszaak en advocaat. Ik heb het ooit zelf meegemaakt, en dan zie je dat die aannemer vrolijk opnieuw begint met een zaak op naam van vrouw, schoonmoeder, of ....

Lees meer