Adil El Arbi met Will Smith, Martin Lawrence en Bilall Fallah.
Photo News Adil El Arbi met Will Smith, Martin Lawrence en Bilall Fallah.

‘Bad Boys For Life’ verbreekt Amerikaans box office-record voor januari

Het succes van ‘Bad Boys For Life’ blijft aanhouden. De film, die vrijdag in premìere ging in ons land, heeft intussen al een eerste box office-record verbroken in de VS. De Amerikaanse première vond op maandag plaats. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Met een voorlopige opbrengst van 6,4 miljoen dollar zetten ze een nieuw recordbedrag neer voor een voorvertoning in de maand januari. Ze springen daarmee met gemak over de vorige recordhouder, ‘American Sniper’, van Clint Eastwood. Die voorvertoning bracht in 2015 5,3 miljoen dollar op. 

De Belgische regisseurs, Adil El Arbi (31) en Bilall Fallah (34), zien het alvast groots: “Alles onder 25 miljoen is een flop”, klinkt het. “Anders is het gedaan en mogen we nooit meer naar Hollywood!” Het ziet er echter naar uit dat ze met open armen zullen worden ontvangen, want er wordt verwacht dat ‘Bad Boys For Life’ in zijn openingsweekend tot 50 miljoen dollar kan opbrengen.

Er is ondertussen zelfs sprake van een vierde ‘Bad Boys’-film, waarvan het script al in de maak zou zijn. 

27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Mo Biraja

    Goed gedaan jongens ! Hoop dat dit een voorbeeld is voor anderen en dat ze de kansen krijgen om het bewijzen chapo make belgium great again !

  • Diane Bernaerts

    Wat Eric Van Looy niet gelukt is, is hen dus wel gelukt! Knappe prestatie! Bilal ken ik niet, maar Adil is echt een crème van een kerel. En ik denk niet dat het succes hem naar het hoofd zal stijgen.

Lees meer