Matt Smith
Jordan Strauss/Invision/AP Matt Smith

'The Crown'-acteur Matt Smith kruipt in rol sekteleider Charles Manson

De Britse acteur Matt Smith (35) heeft opnieuw een iconische rol te pakken. Na prins Philip in 'The Crown' kruipt hij binnenkort in de huid van sekteleider Charles Manson voor de film 'Charlie Says', meldt The Hollywood Reporter.

Manson zette zijn volgelingen in de jaren zestig aan tot gruwelijke moorden. Hij kreeg daarvoor een levenslange celstraf. Afgelopen november overleed Manson op 83-jarige leeftijd.

In Charlie Says ligt de focus op drie jonge vrouwen die schuldig zijn bevonden aan moord. Zij worden in eerste instantie veroordeeld tot de doodstraf maar dat wordt later omgezet in een levenslange gevangenisstraf. In de film zijn er naast Matt Smith ook rollen voor Suki Waterhouse, Hannah Murray en Merritt Wever.

De regie is in handen van American Psycho-regisseur Mary Harron. De opnames beginnen naar verwachting komend voorjaar.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer