Kristof Ghyselinck/AFP

Ben Segers en Veerle Baetens spelen de hoofdrollen in regiedebuut van Jeroen Perceval

Ben Segers en Veerle Baetens vertolken de hoofdrollen in ‘Dreambaby’, het regiedebuut van Jeroen Perceval dat eerder werd aangekondigd onder de titel ‘Dealer’. Ben Segers zal de rol spelen van Antony, een beroemde acteur die drugs gebruikt. Veerle Baetens speelt de moeder van diens vaste dealer, een 14-jarige knul die Johnny heet. Dat maakte Jeroen zonet bekend op Connext, een evenement in de filmindustrie.

Op het filmindustrie-evenement Connext, een initiatief van het Vlaams Audiovisueel Fonds, dat deze week plaatsvond in Gent, werd de eerste film van Jeroen Perceval gepresenteerd aan een internationaal publiek. De film vertelt het verhaal van de veertienjarige drugsdealer Johnny. Hij verblijft in een tehuis voor jongeren met een moeilijke thuissituatie. Wie de rol van Johnny zal spelen is nog onbekend. Er werden enkele tieners weerhouden, maar de finale selectie is nog niet afgerond.

De opnames zijn gepland voor februari - maart in Antwerpen. De film zal in de herfst van 2020 in de zalen komen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer