Brie Larson als Captain Marvel
Disney Brie Larson als Captain Marvel

Brie Larson wil graag Marvel-film met alleen maar vrouwen

Brie Larson (30) heeft samen met haar vrouwelijke collega's 'serieuze gesprekken' gevoerd met Marvel-producent Kevin Feige over een film met alleen maar heldinnen. Dat zegt ze in een interview met Variety.

“Het klopt dat we met een groot deel van de vrouwelijke Marvel-castleden naar Kevin zijn toegegaan en zeiden: ‘We steunen dit idee allemaal, we willen dit doen’”, zegt Brie Larson in Variety. “Wat dat betekent, dat weet ik niet. Ik beslis niet over de toekomst van Marvel, maar het is wel iets waar we echt gepassioneerd over zijn. Ik heb het idee dat als er maar genoeg mensen in de wereld aangeven dat ze die film graag willen zien, dat hij er misschien zal komen.”

Larson speelde in 2019 de hoofdrol in ‘Captain Marvel’, de eerste Marvel-film met een vrouw in de hoofdrol. Eerder durfde Kevin Feige het niet aan omdat gedacht werd dat een film met een vrouw in de hoofdrol minder kijkers zou trekken. ‘Captain Marvel’ werd een wereldwijd succes, een tweede deel is al in de maak.

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Fabrice Braccio

    Ik heb ook afgehaakt bij Captain Marvel.Gezien en te licht bevonden.End Game wordt dan ook mijn End Game.

  • Stefaan Machiels

    Daar zijn ze bij marvel al mee bezig ze, A Force waren zelf even gepitched in EndGame

Lees meer