4
Jan Aelberts

De Premier ontmoet De Premier

Voor de grote première van De Premier in Antwerpen moest onze eerste minister, Charles Michel, verstek laten gaan. Maar vandaag maakte hij speciaal tijd vrij om Koen De Bouw - die in de huid van De Premier kruipt voor de jongste film van regisseur Erik Van Looy - te ontvangen in de Lambermonstraat 1 in Brussel. Ook Van Looy zelf was aanwezig.

De premier had intussen de tijd genomen om de film te bekijken en hij tweette na de ontmoeting alvast enthousiast: "Felicitaties voor 'De premier' Koen De Bouw en regisseur Erik Van Looy. Onze filmindustrie is succesverhaal, dankzij talent en tax shelter!"

Samen met regisseur Erik Van Looy en producente Hilde De Laere mocht acteur Koen De Bouw de felicitaties van de Eerste Minister voor het succes van de film - met zijn nu reeds meer dan 300.000 bezoekers - in ontvangst nemen in zijn ambtswoning. "Ik ben heel trots met dit resultaat", aldus Charles Michel. "Ik houd me alvast beschikbaar voor een rol in De Premier 2", grapte de Premier.

De film loopt sinds eind oktober in de bioscoop en doet het bijzonder goed. De Premier is tot op heden de best bekeken Vlaamse film van 2016.

4
Jan Aelberts
4
Jan Aelberts
4
Jan Aelberts

Lees meer