Het plaatje van de Disneyprinsessen gezellig samen in vrijetijdskleding dat het internet gek maakt.
Disney/Entertainment Weekly Het plaatje van de Disneyprinsessen gezellig samen in vrijetijdskleding dat het internet gek maakt.

Disneyprinsessen zoals je ze nog nooit gezien hebt

Voor de nieuwe Disneyfilm 'Ralph Breaks The Internet' komen een aantal van de meest populaire Disneyprinsessen samen in de film. En ondanks dat er enkel nog maar een korte trailer te zien is van de prinsessen samen, heeft deze trailer ook het potentieel het 'internet te breken', zo enthousiast wordt er op sociale media op gereageerd.

Na het succes van 'Wreck-It Ralph' komt er nu het vervolg aan, 'Ralph Breaks the Internet', maar vooral de passage van de verschillende populaire Disneyprinsessen die in die film hun opwachting maken, maakt het internet gek.

Zo zien we niet alleen Vanellope von Schweetz, de 'prinses' uit Wreck-It Ralph, maar ook publieksfavorieten als Ariël (uit De Kleine Zeemeermin), Pocahontas, Sneeuwwitje, Rapunzel, Assepoester, Elsa en Ana (uit Frozen), Moana, Meridah (uit Brave), Tiana (The Princess and the Frog) en Mulan in de'prinsessenkamer' zitten.

Het speciale is dat de prinsessen zich in de vrijgegeven scene helemaal niet als prinsessen gedragen, maar afgebeeld worden in vrijetijdskleding die op een speciale manier bij hen past of hen juist extra krachtig afbeeldt. Zo draagt Sneeuwwitje een cool t-shirtje met een vergiftigde appel erop - het fruit dat bijna tot haar dood leidde.

Elsa, de heldin uit Frozen, draagt dan weer een comfortabele trui met de tekst 'just let it go' erop. Dat verwijst duidelijk naar het liedje dat ze in de film uit volle borst zingt.

Tussen Assepoester en Mulan lijkt er dan weer iets moois te groeien:

De prinsessen hebben gesprekken over hoe het er 'achter de schermen' aan toe gaat in hun prinsessenleven. "Om met deze karakters te kunnen werken op een manier die zowel grappig als menselijk is... ze zijn zo iconisch, maar voor mij voelde het ook alsof ze bevroren waren in de tijd en het is lastig voor me om me met hen te identificeren of ze te begrijpen", zegt co-regisseur Rich Moore.

De film komt in november uit in de Verenigde Staten. De Belgische releasedatum is nog niet bekend.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • zina riffia

    Ik ga die zeker zien met mijn kids.

Lees meer