Robert Pattinson als Batman.
Twitter Robert Pattinson als Batman.

Eerste beelden van Robert Pattinson als Batman vrijgegeven

Regisseur Matt Reeves heeft de eerste beelden van Robert Pattinson (33) in zijn film ‘The Batman’ gedeeld. De acteur kruipt in de huid van de bekende superheld, die deze keer een heel “noir” kantje zal krijgen. 

Een donkere ruimte, sobere muziek, rood licht en... Robert Pattinson in een Batman-kostuum. Dat is de eerste glimp die we te zien krijgen van ‘The Batman’. Veel komen we op die manier nog niet te weten, alleen dat zijn masker er iets minder afgeborsteld uitziet dan dat van zijn voorgangers. Volgens Reeves zal dit geen typische Batman-verfilming worden zoals we die gewoon zijn. “Hij krijgt een besliste detective-vibe en een ‘noir’ kantje”, klinkt het. Wel zou het gaan om een trilogie, zoals bij de vorige Batman-films. De opnames voor ‘The Batman’ zijn in januari van start gegaan. 

Pattinson, een controversiële keuze voor de rol, is alvast enthousiast. “Ik kan nog altijd niet geloven dat ik deze rol te pakken heb gekregen. Het wordt een film met een duidelijk verhaal, maar ook met veel emotie. Ik denk dat mensen ervan zullen genieten!”

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marius Merchiers

    @ Karla Kijk anders eens naar the Lighthouse. Bijzondere film maar hij acteert er wel goed in

  • Karla Desmet

    als filmliefhebber moet ik zeggen dat ik dit echt geen goed acteur vind. enige dat die doet is van onder zijn wenkbrauwen kijken, met een fake blik waar ik van gruw. ik heb al paar keer een film bekeken met hem maar neen, ik vind er totaal niks aan. ook niet die film Water for elephants. misschien nu met een masker, wie weet. ik denk het niet, want ik vind zijn intonaties onbestaande. over zijn uiterlijk ga ik niets zeggen, want les goûts et les couleurs...

Lees meer