Alle prinsessen ontmoeten elkaar in nieuwe Disney-film.
YouTube Alle prinsessen ontmoeten elkaar in nieuwe Disney-film.

Grote primeur voor Disney: bekijk hier de scène waarin alle prinsessen elkaar ontmoeten

Het is precies waar vele Disney-fans al jarenlang op wachten: alle prinsessen samen in dezelfde kamer. Benieuwd wat voor gesprekken dat oplevert? Dan moet je zeker naar 'Wreck It Ralph 2' gaan kijken.

De Walt Disney Company deelde dit weekend het eerste beeld van mythische ontmoeting. Fans gingen spontaan door het lint: Assepoester die de haren van Pocahontas vlecht, koningin Elsa in een drukke conversatie met Vaiana, Doornroosje die een tukje doet op de zetel en Belle die zoals altijd met haar neus in de boeken zit... Het lijkt wel een droom die uitkomt. 

Verder zijn ook Yasmine uit 'Aladdin', prinses Anna uit 'Frozen', prinses Tiana uit 'De Prinses En De Kikker', Ariel en Rapunzel te zien in de scène. 

Volgens de verhaallijn in 'Wreck It Ralph' komt hoofdpersonage Vanellope bij de koninklijke bijeenkomst terecht. Dat komt omdat de spelcomputer waarin zij woont sinds kort is verbonden met het internet. Samen met Ralph gaat ze op onderzoek uit, en zo ontdekt ze de gekste dingen.

"Volgens velen was 'Avengers: Infinity War' het grootste crossover event van dit jaar", klinkt het op Twitter. "Maar Disney heeft zichzelf zonet overtroffen met deze ontmoeting!"

'Wreck It Ralph 2' verschijnt op 21 november in de zalen.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Phoenix Wright

    wreck it ralph doorbreekt juist stereotiepen. het was 1 van de thema’s van de eerste film.

  • Phoenix Wright

    Ralph is alles behalve dom. Hij is verstandig en gevoelig. Met het hart op de juiste plaats. De eerste film ooit gezien. Ik hoop van niet, met zo’n uitspraken.

Lees meer