Halle Berry
REUTERS Halle Berry

Halle Berry brak drie ribben op de set van ‘John Wick 3': “Het is een ereteken”

De 52-jarige Halle Berry mag dan in haar carrière al behoorlijk wat stuntwerk gedaan hebben, tijdens de repetities voor ‘John Wick: Chapter 3' liep het behoorlijk mis. De actrice brak drie ribben, maar dat vond ze eigenlijk niet zo erg. 

“Ik brak drie ribben tijdens de repetities voor ‘John Wick’", vertelde Berry aan Extra. “Ik heb geen idee wat er gebeurd is, maar het is echt een ereteken voor me! Ik heb nog een tijdje doorgewerkt met gebroken ribben, tot het echt niet meer ging.”

In de film speelt Berry Sofia, een voormalige kennis van huurmoordenaar John Wick, die gespeeld wordt door Keanu Reeves. Daarvoor moet ze behoorlijk wat trainen, laat ze weten. “Het is echt urenlang trainen: stunttraining, wapentraining, hondentraining, en dan nog krachttraining en op mijn dieet letten.” Alsof dat niet genoeg is, geeft de actrice ook toe dat ze best onder de indruk is van haar tegenspeler Reeves. “Het was echt geweldig. In het begin was het een beetje angstaanjagend omdat hij zo goed is, en ik op datzelfde niveau wilde zijn. Ik wilde hem niet teleurstellen.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer