Hier is hij dan: gloednieuwe trailer ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ belooft episch verhaal

Binnenkort komen we er eindelijk achter hoe het afloopt tussen ‘Star Wars’-heldin Rey (Daisy Ridley) en haar vijand Kylo Ren (Adam Driver). Disney gaf enkele uren geleden een gloednieuwe trailer vrij van de derde en laatste ‘Star Wars’-film in de meest recente trilogie.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Na een teaser met enkele nostalgische beelden uit de eerdere ‘Star Wars’-prenten, krijgen we de eerste échte trailer van ‘The Rise Of Skywalker’ te zien. Rey ontdekt haar Jedi-kracht in een wereld waarin de Jedi nagenoeg uitgestorven zijn. Er belooft weer heel wat avontuur op het programma te staan, want Rey is aan het eind van de trailer ook even te zien in een outfit van de Sith, die enkel de ‘dark side’ van de legendarische Force gebruiken.

Daarnaast zien we ook Carrie Fisher, die ondanks haar overlijden in 2016 nog in elke nieuwe ‘Star Wars’-productie haar opwachting maakte. Dat door middel van CGI (Computer Generated Content), waarbij het gezicht en de stem van Carrie op een andere actrice wordt geplakt. “We kunnen niet over deze film praten zonder over Carrie te praten,” aldus regisseur J.J. Abrams. “Leia staat aan het hart van dit verhaal, en we konden de negen ‘Star Wars’-films niét maken zonder haar. Dus ook in deze laatste film vonden we dat ze erbij moest zijn.”

‘The Rise Of Skywalker’ belooft een einde te breien aan de saga die in 1977 begon met ‘A New Hope’ (of, wanneer je naar de chronologische verhaal-volgorde van de films kijkt: in 1999 met ‘The Phantom Menace’). Naast Ridley en Driver zien we ook John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, en natuurlijk Luke Skywalker himself, Mark Hamill. ‘The Rise Of Skywalker’ is vanaf 18 december in de Belgische bioscopen te zien. 

Star Wars: The Rise of Skywalker
Lucasfilm/Disney Star Wars: The Rise of Skywalker

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Petra Segers

    Ik vond hun acteerprestaties in de vorige film totaal ondermaats. Mij krijgen ze er niet meer warm voor

Lees meer