2
marvel

HLN.be stuurt je gratis naar Thor Night/Marvel Marathon

Vanaf woensdag 30 oktober opent Kinepolis opnieuw de brug naar de godenwereld van 'Thor: The Dark World' met o.a. Chris Hemsworth, Natalie Portman en Anthony Hopkins. Sta jij nu al te popelen om deze nieuwe klepper van Marvel Studios te ontdekken? Dan hebben wij bijzonder goed nieuws! Op 29 oktober vindt speciaal voor de fans een heuse Marvel Marathon plaats in Kinepolis Brussel. En HLN.be stuurt jou en een partner naar keuze daar gratis naar toe.

Marvels 'Thor: The Dark World' is het vervolg op het grote avontuur van Thor, de machtige Avengers, tijdens het gevecht tussen hem en een gevaarlijke vijand om de aarde en alle Negen Rijken te redden. In de nasleep van Marvels 'Thor' en Marvels 'The Avengers', vecht Thor om de orde in het universum te herstellen. Maar vijand Malekith keert terug naar dit universum om de duisternis te herstellen.

Thor zal aan de meest gevaarlijke en persoonlijke reis beginnen. Een reis waardoor hij zal herenigen met Jane Foster en hem tot het uiterste zal dwingen alles op te geven om ons allen te redden.

Om 20u wordt de avond op 29 oktober in gang geschoten met een verwelkoming door de hostessen aan de Thor Desk in Kinepolis. Om 21u gaat dan 'The Avengers' van start en, na een pauze, wordt om middernacht 'Thor: The Dark World' op je losgelaten. Heel bijzonder is dat je de film enkele dagen voor de première in de VS te zien krijgt!

Interesse voor zo'n duoticket? Welaan dan! Deelnemen aan onze wedstrijd is heel eenvoudig. Schrijf je gewoon in op onze digitale nieuwsbrieven. Geen nood als je al ingeschreven bent: vul gewoon je e-mailadres in en je maakt evenveel kans op een duoticket. Succes!

2
kos

Lees meer