Jean-Claude Van Damme krijgt ster op Walk of Fame in Oostende

In Oostende werd Jean-Claude Van Damme vanavond in de bloemetjes gezet. Op de zeedijk kreeg The Muscles from Brussels zijn eigen ster. Hij komt zijn nieuwste film 'Lukas' promoten op het filmfestival.

In het gezelschap van zijn Belgische ouders en zijn vrouw onthulde Jean-Claude Van Damme zijn eigen ster op de Oostendse Walk of Fame. Hij is eregast op het filmfestival van Oostende waar hij de film 'Lukas' komt promoten. 'Lukas' is een Franse actiethriller en gaat over buitenwipper Lukas, vertolkt door Jean-Claude Van Damme, die moet binnendringen in een gevaarlijke Nederlandse organisatie. Het is zijn laatste kans om het hoederecht over zijn 8-jarige dochtertje niet te verliezen. Vlaamse acteurs Kevin Janssens en Sam Louwyck spelen ook mee in de film.

Jean-Claude Van Damme speelde eerder al mee in tal van actiefilms, die niet zelden uitgroeiden tot absolute kaskrakers. Heel wat fans waren op de zeedijk aanwezig om de Hollywoodster toe te juichen. Eén fan was net iets te enthousiast en werd door de security verwijderd. Na de onthulling van de ster trok Vandamme naar de rode loper van de Kinepolis waar 'Lukas' vertoond werd.

2
Benny Proot
2
Benny Proot

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Freddy De Vos

    Dat heeft hij meer dan verdient!

  • Daniel Patteet

    En hij heeft vooral een hart voor dieren wat hem in mijn ogen beter maakt dan de meeste Hollywood-acteurs..

Lees meer