Lindsay Lohan
EPA Lindsay Lohan

Lindsay Lohan wil rol in 'Batgirl' en vraagt hulp van fans

Lindsay Lohan ambieert een rol in de film Batgirl. De Amerikaanse actrice is op Twitter een actie gestart om de aandacht te trekken van regisseur Joss Whedon.

''Retweet als ik in de nieuwe Batgirl-film zou moeten spelen en geeft het allemaal door aan Joss'', twitterde Lindsay vandaag. Joss Whedon schrijft, regisseert en produceert Batgirl voor filmstudio Warner Bros en DC Films. Batgirl is een van de populairste superheldinnen op het witte doek, maar had nog nooit een eigen film. Batgirl is een bondgenoot van Batman.

Lindsay Lohan is momenteel te zien in de Britse komedieserie Sick Note. In deze Sky-serie speelt ze de rol van Katerina West, de dochter van de baas van hoofdrolspeler Rupert Grint. Dit jaar wordt in de Verenigde Staten de film The Shadow Within uitgebracht, waarin Lindsay Lohan ook een rol heeft.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • veerle ballegeer

    Dat mens zou beter ergens onder een rots kruipen en er nooit meer vanonder komen.

  • Hubert Wouters

    Ben benieuwd of ze die rol alleen met de hulp van fans zal krijgen.

Lees meer