Win een familieticket voor 'Viva Boma'.
VRT Win een familieticket voor 'Viva Boma'.

Maak kans op een familieticket voor de avant-première van ‘F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma’

Goed nieuws voor alle ‘Kampioenen’-fans! Dankzij HLN maak je kans op een exclusief familieticket voor de avant-première van ‘Viva Boma’, de nieuwste ‘F.C. De Kampioenen’-film. 

Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de ‘Boma Vleesindustrie NV’. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal – en bij Niki, zijn nieuwe vlam. Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

Wil je weten hoe dat afloopt? Neem hier dan deel aan onze wedstrijd en misschien mag jij op 11 december naar de avant-première in Kinepolis Antwerpen. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Els Silverans

    11 dec in kinepolis Hasselt, niet Antwerpen!

Lees meer