Nieuwe Spice Girls-film in de maak (en zelfs Posh Spice doet mee!)

Het is een mooie tijd om fan te zijn van de Spice Girls! Niet alleen zijn Mel B, Emma Bunton, Mel C en Geri Halliwell opnieuw op tournee, maar nu blijkt dat er ook een nieuwe film over de groep in de maak is. Dat meldt The Hollywood Reporter. Zelfs Victoria Beckham zou meewerken. 

The Hollywood Reporter laat weten dat Paramount Animation bezig is met een animatiefilm over de bekendste meidengroep ter wereld: de Spice Girls. Zowel Mel B, Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell als Victoria Beckham zouden hun medewerking aan de film al verleend hebben. Dat is opvallend, want Beckham zegde recent nog af voor de tournee van de groep. 

De film heeft nog geen titel of een duidelijk afgelijnd verhaal, maar zeker is wel dat het boordevol muziek zal zitten. Zowel de klassiekers als nieuwe nummers komen aan bod. “De Spice Girls hebben een goed idee van wat we aan het ontwikkelen zijn”, vertelt Mireille Soria, directeur van Paramount Animation. “Ze zijn erg betrokken.”

In 1997 kwam al een film over de Spice Girls uit: ‘Spice World’. Hoewel de recensies niet bepaald denderend waren, werd het toch een klassieker bij fans. 

4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • arnaud di monaco

    Ideaal kerstkado voor binnen enkele maanden (zal er vlugger zijn dan je denkt) dvd samen met die van "de collega's", in één pakketje.

  • Marijke Molenberghs

    Met de knopjes van de geluidsinstallatie en zanginstalatie met de knopjes kunnen jullie dat allemaal regelen van het hele lied aan en de hoogte en de lage tonen. Dat is geen probleem. Het is voor de 5 vrouwen bedoel ik.

Lees meer