3 Angelina Jolie, Victoria Beckham en Beyoncé.
Photo News Angelina Jolie, Victoria Beckham en Beyoncé.

Waarom sterren deze bizarre poses aannemen op de Oscars

Rodeloperexperts als Beyoncé, Victoria Beckham en Angelina Jolie weten perfect welke poses hun troeven het best in de verf zetten. Hieronder vind je de poses die je vannacht zeker op de rode loper van de Oscars zult zien. We zijn benieuwd voor welke houding onze Vlaamse trots Veerle Baetens zal aannemen.

Naar achteren
Victoria Beckham leunt altijd zo ver mogelijk naar achter, toch is ze nog nooit omver gevallen. Posh neemt deze onnatuurlijke houding aan om haar slanke lijn te bendrukken. Victoria is namelijk gek op strakke jurken, vandaar dat ze deze pose ze helemaal onder de knie heeft.

Over de schouder
De reden waarom Beyoncé graag over haar schouder kijkt op de rode loper? Het ziet er wat gemaakt uit, maar zo zet ze haar grootste troef in de kijker: haar derrière. Bekende actrices die fier op hun kont zijn, zullen zeker en vast vannacht zo gekiekt worden.

3 Alicia Keys en de truc van de slanke arm.
Photo News Alicia Keys en de truc van de slanke arm.

De slanke arm
De hand op de heup met een elleboog die wat naar achteren gedraaid is, geeft de illusie van dunnere ledematen. Het benadrukt ook de armspieren en zet je gelakte nagels in de verf. Alicia Keys weet als de beste hoe ze deze pose moet aannemen.

Photobomb
Dit is een relatieve nieuwkomer de sterren, maar wel een vermelding waard. De spontane Jennifer Lawrence maakte de trend populair toen ze Taylor Swift op de rode loper verraste tijdens haar fotomoment. Sindsdien verrassen 'photobomben' sterren elkaar regelmatig op grote evenementen.  Emma Thompson is de laatste, ze dook op bij actrice Lupita Nyong'o op de SAG Awards.

Benen kruisen
Hoewel de meeste sterren voor lang gaan vannacht, zullen de meesten wel onder de ontelbare lagen stof hun ene been voor het andere kruisen. Deze pose heeft het beste effect bij kokerrokken omdat het een zandloperfiguur creëert. Maar het werkt dus ook bij lange jurken.

Het been van Angelina
In 2012 werd het been van Angelina Jolie op de rode loper van de Oscars wel duizenden keren geparodieerd. Heel wat sterren probeerden haar sindsdien te kopiëren, maar weinigen krijgen het perfect onder de knie. Het geheim van Angelina: de knie op de juiste manier plooien, de hand subtiel op de heup zetten en de lippen zelfzeker tuiten.

3 De gekruiste benen van Emma Watson.
photo_news De gekruiste benen van Emma Watson.


Lees meer