Giphy

QUIZ. ‘10 Things I Hate About You’ wordt 20 jaar, wat weet jij nog over deze film?

Het is vandaag precies twintig jaar geleden dat ‘10 Things I Hate About You’ in de zalen verscheen. De 90's-prent met Julia Stiles en de intussen overleden Heath Ledger in de hoofdrol werd een wereldwijde hit. Maar wat weet jij nog over de film?

Het verhaal was het perfecte recept voor een jeugddrama. De mooie Bianca mag van haar vader alleen met haar vlam naar het eindejaarsbal als haar grote zus ook gaat. De man rekent er echter op dat de eerder asociale, teruggetrokken Katarina (Julia Stiles) voor geen geld op zo’n feestje gezien wil worden. Dat is ook zo, tot Bianca beslist om de avontuurlijke Patrick (Heath Ledger) om te kopen om met haar zus op date te gaan. Patrick aanvaardt het aanbod, maar valt natuurlijk écht voor Katarina. 

Was jij ook zo’n fan van deze romantische komedie? Test je kennis dan in onze quiz!

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer