AP

Release van ‘Mission: Impossible’ 7 en 8 maanden uitgesteld

Het duurt nog wel even voor het zevende en achtste deel van de filmreeks ‘Misson: Impossible’ in de bioscoop te zien zal zijn. Door de gevolgen van en de onzekerheid die ontstaan is door het coronavirus wordt de release van zowel deel zeven als acht volgens Variety maandenlang opgeschoven.

In februari werden de opnames van deel zeven - die in Venetië plaatsvonden - al stilgelegd omdat de pandemie toen net in Italië was uitgebroken. Sindsdien is er niet meer gefilmd, wat betekent dat de film niet op tijd kan worden afgemaakt voor de oorspronkelijke premièredatum.

In plaats van 23 juli 2021 verschijnt het zevende deel uit de filmreeks met in de hoofdrol Tom Cruise komend jaar pas op 19 november voor het eerst in de bioscoop. Ook het achtste deel uit de serie loopt vanwege het coronavirus vertraging op. De geplande premièredatum van 5 augustus 2022 is nu bij voorbaat al opgeschoven naar 4 november.

LEES OOK:

Tom Cruise reageert op uitstel ‘Top Gun: Maverick’: “Na 34 jaar wachten...”

Val Kilmer blikt terug op ‘Top Gun’: “Tom Cruise had maar één doel: de grootste actieheld ooit worden”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer