2 Ryan Reynolds
EPA Ryan Reynolds

Ryan Reynolds krijgt hoofdrol in 'Pokémon'-film, maar niet als het personage dat je verwacht

Ryan Reynolds (41) heeft voor de rol van Detective Pikachu getekend in de 'Pokémon'-film. Dat meldt The Hollywood Reporter.

De Canadese acteur, onder meer bekend van zijn rol in 'Deadpool', gaat aan de slag met motion capture, een techniek waarbij gezichtsuitdrukkingen van een acteur digitaal worden overgezet naar het figuur dat ze spelen. De detective is immers geen mens maar een Pokémon.

Ryans personage gaat in de film een vriendschap aan met een menselijke jongen, die de kidnappers van zijn vader probeert te vinden. Samen met een jonge journalist zetten ze de jacht op de criminelen in. De jongen en de reporter worden gespeeld door Justice Smith, die eerder te zien was in 'The Get Down' en Kathryn Newton uit 'Big Little Lies'.

2 Detective Pikachu
Pokémon Detective Pikachu

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer