2 Will Smith
EPA Will Smith

Station uit Luik is locatie in nieuwe film met Will Smith

Het station van Luik, dat werd ontworpen voor de Spaanse architect Santiago Calatrava, vormde het decor voor een nieuwe film met Will Smith.

Het is zonder twijfel één van de grootste trekpleisters van de stad. “We krijgen veel aanvragen van filmmakers die er willen komen draaien”, zo zegt Frédéric Fickers, manager van het station, in La Capitale. “We aanvaarden het merendeel daarvan, zo lang de dienstregeling niet in het gedrang komt. We hebben er zelfs een volledig spoor voor geprivatiseerd.” 

De volgende film waarin we het station te zien zullen krijgen is ‘Gemini Man’, met Will Smith in de hoofdrol. Die mogen we volgende maand in de zalen verwachten. Daarnaast van het station van Luik ook al te zien in één van de ‘Guardians Of The Galaxy’-films, uit de populaire Marvel-franchise. 

2 Het station Liège-Guillemins
photo_news Het station Liège-Guillemins

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer