TRAILER. De eerste beelden van Will Smith als Geest in ‘Aladdin’

In een nieuwe trailer voor Disneyfilm ‘Aladdin’ is Marwan Kenzari voor het eerst te zien als Jafar. De clip laat ook de eerste beelden zien van Will Smith in zijn rol als de Genie, in België ook bekend als de Geest.

Disney gaf in oktober al een teaser vrij, maar daarin was alleen Mena Massoud te zien als het titelpersonage. In de nieuwe video is naast Kenzari en Smith ook Naomi Scott te zien als Prinses Jasmine.

In de zomer van 2017 werd bekend dat de Nederlandse Marwan een rol te pakken had in de live action-remake van ‘Aladdin’. 

‘Aladdin’ vertelt het verhaal over een arme jongen die om de liefde van een prinses te winnen op zoek gaat naar een wonderlamp die al zijn wensen kan vervullen. De animatiefilm was in 1992 een enorme hit, onder meer door de stem van Robin Williams als de Geest. De remake van ‘Aladdin’ is vanaf eind mei te zien in de bioscopen.

Will Smith als Geest in 'Aladdin'.
YouTube Will Smith als Geest in 'Aladdin'.
 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Angelo Cabooter

    Hopelijk een supermooie film.

  • Marius Merchiers

    Hmm een genie Will Smith past niet als genie vind ik. Spijtig dat Robin Williams in zijn testament schreef dat zijn beeltenis en stem niet nagebootst mogen worden want hij blijft natuurlijk de beste genie

Lees meer