Meghan Markle (links) en Tiffany Marie Smith (rechts).
photonews/screenshot Meghan Markle (links) en Tiffany Marie Smith (rechts).

Twee druppels water! Actrice die Meghan Markle speelt, lijkt wel tweelingzus

Vandaag verschijnt een nieuwe film over de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle. Harry & Meghan: Becoming Royal gaat over hun eerste huwelijksjaren en is een vervolg op Harry & Meghan: A Royal Romance, die focuste op het begin van de relatie.

De acteurs uit die eerste biopic zijn vervangen door Charlie Field (Genius) en Tiffany Marie Smith (Supernatural), en het valt vooral op hoe sterk de 36-jarige Smith lijkt op de één jaar oudere Meghan. De actrice keek voor haar rol ook goed naar het gedrag van de hertogin van Sussex, zoals de manier waarop ze door haar haren gaat en hoe ze vaak met een gebogen hoofd door haar wimpers naar Harry kijkt. Field viel het dan weer op hoe Harry vaak zijn vlakke hand op zijn vest houdt.

De acteurs waren een beetje bezorgd dat er geen ‘chemie’ tussen hen zou zijn, omdat ze elkaar pas voor het eerst zouden ontmoeten op de set. Smith nam Field dan maar meteen mee naar een hockeywedstrijd zodat ze ook naast de set snel bevriend zouden worden. “Het was heel plezant, dus gelukkig voor ons komen we echt goed overeen.”

De tv-film verschijnt vandaag op het Amerikaanse netwerk Lifetime.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • kelly stroobantd

    De echte is mooier ! Y

Lees meer