We feel the need for speed: Tom Cruise onthult eerste trailer van ‘Top Gun: Maverick’

Tom Cruise had een grote verrassing voor de bezoekers van Comic-Con International in San Diego. Op die beurs worden vaak filmnieuwtjes onthuld, en Cruise had er wel een héle grote: de eerste trailer van het vervolg op ‘Top Gun’.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De film zal ‘Top Gun: Maverick’ gaan heten. Hij deelde de trailer ook via Twitter, waar hij schreef: “Maverick is terug.” De aanwezigheid van Cruise was niet gepland op Comic-Con, en dat maakte de verrassing alleen maar groter. “Ik vond het mijn verantwoordelijkheid tegenover jullie”, zegt hij aan  de dolenthousiaste toeschouwers. De eerste film dateert alweer van 1986. In deze vervolgprent probeert Maverick, het personage van Cruise, zijn job als piloot te behouden ten tijde van nieuwe technologie die hem kan vervangen.  

‘Top Gun: Maverick’ zou aanvankelijk dit jaar al in de zalen terechtkomen, maar is nu uitgesteld naar 2020.

Giphy

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Francine Weckx

    Eindelijk een vervolg... Het werd tijd... De eerste film zeker 15 keer gezien...

  • David Eevers

    Ze vliegen dus met F-18 SuperHornets, had wel op F-22 gehoopt :)

Lees meer