K3: Dans Van de Farao
Studio 100 K3: Dans Van de Farao

Zo zag je K3 nog nooit: Hanne, Marthe en Klaasje trekken naar Egypte in nieuwe film

Na het succes van de eerste film met Hanne, Marthe en Klaasje, krijgt K3 nu een volgende bioscoopfilm: ‘K3 - Dans van de Farao’. De opnames van de nieuwe film gaan deze zomer van start, waarbij door enkele creatieve aanpassingen alle coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. ‘Dans van de Farao’ verschijnt eind dit jaar in de zalen. Hun vorige film, ‘K3 Love Cruise’, kon rekenen op meer dan 300.000 bezoekers in Vlaanderen en Nederland.

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil.

Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer