3 Frances Lefebure en Boris Van Severen bevestigen de geruchten.
VTM / Photonews Frances Lefebure en Boris Van Severen bevestigen de geruchten.

Frances Lefebure en Boris Van Severen bekennen: “Ja, we zijn een koppel”

Het gonsde al van de geruchten na enkele posts op Instagram, maar nu bevestigen Frances Lefebure (31) en Boris Van Severen (31) het ook: “Ja! Wij zijn een koppel en dat mag geweten zijn.” Hoe en wanneer ze de liefde vonden bij elkaar, is niet duidelijk, maar de twee acteurs stonden in 2018 wel samen op de set van de VTM-reeks ‘Studio Tarara’.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

‘Make Belgium Great Again’-gezicht Frances Lefebure en ‘GR5'-acteur Boris Van Severen zijn sinds kort een koppel. Dat bleek al uit de Instagrambeelden op stories van Frances en Boris, en dat hebben ze intussen ook bevestigd. Het kersverse koppel lijkt veel tijd met elkaar door te brengen tijdens de lockdown. Zo maakte Boris deze week wereldkundig dat Frances een hometrainer had besteld om de quarantainedagen door te komen.

Het nieuws komt enkele weken nadat Boris bekendmaakte dat er na negen jaar een einde was gekomen aan zijn relatie met Hannelore, de moeder van zijn kinderen. Samen hebben zij twee zoontjes van vijf en zeven.

De familie en vrienden van Frances en Boris waren op de hoogte van dit nieuws, maar het nieuwe koppel geeft op dit moment géén interviews of commentaar. Ze laten wel weten dat ze enorm gelukkig zijn en op dit moment bijzonder veel tijd hebben om met elkaar door te brengen. 

‘Studio Tarara’

Frances Lefebure was het voorbije jaar onder meer te zien als presentatrice van ‘Make Belgium Great Again’ en ‘Hotel Römantiek’, maar acteert ook. Ze speelde mee in ‘Amigo’s’, ‘Spitsbroers’ en ‘Studio Tarara’, waar ook Van Severen in te zien was. De acteur brak door als rockster in de film ‘Belgica’ van Felix Van Groeningen en was onder meer te zien in het tweede seizoen van ‘Salamander’. Momenteel speelt hij een van de hoofdrollen in ‘GR5', de nieuwe zondagavond-fictiereeks op één.

Lees ook: Relatie van ‘GR5’-acteur Boris Van Severen loopt op de klippen: “Mijn kinderen zijn nu belangrijker dan ooit”

3 De twee werden al vaker gespot op elkaars Instagram stories.
Instagram Frances Lefebure De twee werden al vaker gespot op elkaars Instagram stories.
3 De twee werden al vaker gespot op elkaars Instagram stories.
Instagram Boris Van Severen De twee werden al vaker gespot op elkaars Instagram stories.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • jenny stevens

    Veel geluk samen en mooi koppel

  • Christian De witte

    Bij deze proficiat en veel geluk gewenst samen. Vind trouwens mooi en passend koppel.

Lees meer