4 Geert Hoste

levenslessen

juni 2020
Kristof Ghyselinck Geert Hoste levenslessen juni 2020

Exclusief voor abonnees

Geert Hoste wordt 60 en blikt dankbaar terug, al overweegt hij geen comeback: “Politici ergeren, gecensureerd worden... dat is toch de droom van elke cabaretier?”

Opnieuw gaan optreden ziet Geert Hoste - die op 1 juli 60 wordt - voorlopig niet meer zitten, ook al levert corona hem inspiratie voor de ene grap na de andere. “Het is zoals ik altijd over mijn goeie vriend Marc Coucke zeg, ik heb één iets wat hij niet heeft: al mijn verlangens zijn bevredigd”, zegt hij in Dag Allemaal.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Piet Deroover

    Hij heeft jaren uitstekende eindejaarsconferenties geleverd. Op het laatste was hij nog alleen een uithangbord voor de politiek correcte samenleving, toen werd hij saai.

  • kurt mannaert

    Nooit grappig geweest, moest gratis tickets weggeven om de zaal een beetje te vullen. Series overschatte "komiek" geweest

Lees meer