Kristof Ghyselinck

Gert maakt zijn opvolger bekend tijdens première Samsonshow

'Het allerlaatste liedje', zo heet de allerlaatste single van Samson & Gert. In de bijhorende clip, die gisteren in de Stadsschouwburg van Mechelen opgenomen werd, zwaaien Gert, de burgemeester, Alberto, Van Leemhuyzen en - na een lange afwezigheid - Octaaf De Bolle hun fans dan ook letterlijk uit. Mevrouw Praline, die in 2003 overleed, wordt in de clip niet vergeten. Met dank aan archiefbeelden is ook zij in de videoclip te zien.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

 Nostalgie, maar ook dankbaarheid, noteerden we bij de drie Walters (De Donder, Baele en Van de Velde) en Koen Crucke. Die laatste had ook een beetje een wrang gevoel. "Want dit is echt een periode afsluiten. De afscheidsshows komen er nog aan, maar daarna weten we niet wat er met ons gebeurt."

Eén man weet alleszins al meer: Gert Verhulst (51). "Ja, er komt een opvolger, en die maken we op 21 december bekend tijdens de première van de afscheidsshow in het pop-uptheater in Puurs", zegt hij. "Het is een weloverwogen beslissing geweest, want je wil wel graag dat Samson de volgende dertig jaar nog meegaat. We zochten een soort standvastigheid en continuïteit en ik denk dat het wel gaat lukken met de mensen die we gevonden hebben.” Of die opvolger ook de familienaam Verhulst zal dragen? "Mijn vader Jos is het alvast niet, maar meer kan ik nu echt nog niet zeggen.”

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddy Madou

    Natuurlijk moet dat terug met een grote show gebracht worden, wat had je anders gedacht.

  • Patrick huwel

    Zal wel zijn zoontje zijn zeker?

Lees meer