5 Gert Verhulst annie
Kristof Ghyselinck Gert Verhulst annie

Exclusief voor abonnees

Gert Verhulst en ‘tweede moeder’ Annie geven eerste dubbelinterview: “Als het op niet veel trekt, zeg ik dat ook”

De kokkin die de BV’s aan boord van de Evanna culinair in de watten legt. Dat is de rol van de 73-jarige Annie Deleersnijder in ‘Gert Late Night’. Maar voor Gert Verhulst (51) is de gewezen cafébazin zoveel meer: een tweede moeder, die hem perfect aanvoelt. Maar ook de ideale barometer voor zijn talkshow. “Ik zeg het Gert, hoor, als ik het te saai vond”, vertelt ze. “En Annie heeft altijd gelijk”, aldus Gert.

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jan Van Gent

    Annie zal dan veel mogen zeggen dat het op niet veel trekt . Alle dagen dezelfde zever .... en daar betalen wij toch veel abonnementsgeld voor . Vroeger was tv films en series als je nu ziet wat er speelt het is om te janken op sommige momenten herhalingen is het enige war nog in de woordenboek staat .

  • Gothier Degryse

    Prachtig programma top madam!

Lees meer