Instagram

Haar in de boter? Kat Kerkhofs deelt beelden waarop zij en Dries Mertens ruzie maken

Kat Kerkhofs (30) reageert op Instagram laconiek op een filmpje dat de afgelopen dagen als een lopend vuurtje de ronde gaat. Op de beelden is te zien hoe zij en Dries Mertens ruzie lijken te maken op het strand. “Wanneer je kwaad bent van de honger, maar hij het strand niet wil verlaten”, grapt Kat bij het fragment. Maar volgens ooggetuigen was er wel degelijk meer aan de hand.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een onbekende die tevens op het strand aanwezig was, kon vastleggen hoe Kat Kerkhofs in woede uitbarst tegen haar echtgenoot Dries Mertens. De twee lijken verzeild in een discussie, en vooral hun lichaamstaal spreekt boekdelen. De beelden werden de afgelopen dagen gretig gedeeld en verspreid via de sociale media. Maar wellicht om de makers van de beelden een hak te zetten, deelt Kerkhofs nu zelf de beelden via Instagram.

“Wanneer je kwaad bent van de honger, maar hij het strand niet wil verlaten”, schrijft Kerkhofs bij het filmpje. Maar volgens verschillende ooggetuigen was er wel degelijk sprake van een verhitte discussie. “Ze begonnen heel luid te roepen”, laat een toeschouwer ons weten. “Ze maakten ruzie over het feit dat Kat Kerkhofs niet in Napels wil blijven, maar terug richting België wil keren om daar verder te werken aan haar carrière. Er werd met woorden gegooid als ‘egoïst’ en ‘jij denkt alleen aan jezelf’.”

Volgens de strandgangers bedaarden de gemoederen wel snel. Het koppel wist hun verschillen blijkbaar aan de kant te zetten om verder normaal met elkaar om te gaan. “Ja, na de ruzie genoot het koppel weer gewoon van het mooie weer”, aldus een ooggetuige. Een storm in een glas water dus? Of maken de beelden onderdeel uit van een nieuw tv-programma met Kat Kerkhofs? De toekomst zal het moeten uitwijzen. 

170 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Frankie Van Damme

    laat die mensen eens gerust. Wie heeft er nog nooit eens een woordenwisseling gehad met zijn partner. Een schande van de filmer!

  • Marc Sierens

    Die is hij beter kwijt dan rijk,ze huppeld van het ene bed naar het andere om toch maar op tv te kunnen komen.

Lees meer