2 Helmut Lotti kampt al sinds zijn 23ste met haaruitval en zocht zijn toevlucht tot een toupet. Nu heeft hij opnieuw een volle haardos.
Facebook Helmut Lotti kampt al sinds zijn 23ste met haaruitval en zocht zijn toevlucht tot een toupet. Nu heeft hij opnieuw een volle haardos.

Exclusief voor abonnees

Helmut Lotti pronkt met nieuwe coupe: "Dit is zoveel handiger dan mijn toupetje"

"Ik ga slapen en sta op met een volle bos haar. Ik kan er zelfs mee gaan zwemmen." Helmut Lotti (50) is sinds twee weken in de wolken met zijn nieuwe, grijsbruine coupe. Hoe hij eraan is geraakt, houdt de zanger voor zich. Een pruik is het niet en hij liet evenmin een haartransplantatie doen. "Het belangrijkste is dat ik mij er heel goed bij voel." Wij gingen te rade bij expert Ivann Vermeer, die zo zijn vermoedens heeft.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • marijke boulet

    Weet niet waarom hij er zo geheimzinnig over doet , als het zijn echt haar niet is dan is het een pruik . Bevestigd met clips of lijm enz maakt niet uit

  • Jos Spriet-Dewaele

    Het is gelijk wat het is maar hij voelt er zich goed bij en het staat hem nog ook

Lees meer