Photonews

Helmut Lotti schrikt zich een ongeluk: zijn album prijkt bij Lidl... naast condooms

Helmut Lotti (49) moest tijdens zijn bezoek aan winkelketen Lidl toch twee keer kijken. De zanger botste er immers op zijn eigen album, dat er naast de doosjes condooms in de rekken werd gelegd.

Helmut Lotti deelde zijn ontdekking zelf via de sociale media. Dat zijn album ‘Soul Classics in Symphony’ op zijn minst op een bedenkelijke plaats ligt, was ook het minste wat zijn fans konden zeggen. 

“Haha, twee klassiekers naast mekaar”, reageren zij. Of ook: “dat zullen de best verkochte producten zijn zeker”, en “lang geleden dat ik zo gelachen heb. Geweldige foto, Helmut!” Gelukkig kan Helmut er ook zelf wel hartelijk om lachen. “What the f... 😂”, schrijft hij op Facebook bij een foto van het opmerkelijke tafereel.

Dat het album van Lotti nu bij Lidl in de rekken ligt, wil overigens niet zeggen dat de cd niet meer bij andere of ‘gewone’ platenzaken te koop is. De plaat doet het uitstekend: amper enkele dagen nadat de cd werd uitgebracht gingen er al meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank.

26 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Gianfranco Canalis

    Weeral geroddel en vuile tongen, niemand is verplicht naar zijn liedjes te luisteren ben geen dolle Fan van Helmut en koop gewoon geen muziek van hem zo simpel is dit en toch is zijn stem niet slecht.

  • didier de coster

    ik begrijp het omdat als je ze alle twee éénmaal hebt gebruikt je ze gewoon weggooit

Lees meer