6 Fabrizio Tzinaridis en zijn nieuwe liefde Lotte.
Kristof Ghyselinck Fabrizio Tzinaridis en zijn nieuwe liefde Lotte.

Exclusief voor abonnees

Het eerste dubbelgesprek van Fabrizio en zijn Lotte: “Mensen spelen zieke spelletjes om ons uit elkaar te krijgen”

“Ik ben mezelf maandenlang verloren in het nachtleven”, zegt Fabrizio Tzinaridis (27) over de woelige tweede helft van 2019. Met zijn nieuwe lief Lotte (20) aan zijn zijde vindt hij zichzelf eindelijk terug. Toch is er veel en soms erg bitse commentaar op hun prille relatie. “Onbegrijpelijk dat zoveel mensen zieke spelletjes spelen om ons uit elkaar te krijgen”, zegt Lotte aan Dag Allemaal.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Joyce Noppe

    Ja echt ik vind dat dus ook he.. laat dat koppel gerust.. dat iedereen hem eens moeit in zijn eigen relatie of leven.. Ik snap dat echt niet he.. de jaloezie van tegenwoordig is echt ver gekomen hoor.. fabrizio en Lotte veel succes samen

  • kelly stroobantd

    Filip het is die dochter dat zelf de keuze maakt om met die persoon thuis te komen en zelf te ondervinden in de tijd dat ze samen zijn wat wel of niet goed is in die relatie. Iedereen heeft partners gehad en iedereen moet ondervinden . Het is nu omdat er bekende in het spel zijn dat wij moeten oordelen . Ik denk het niet! Laat ze hun gang gaan .

Lees meer