2 Paul Severs
ISOPIX Paul Severs

Het gaat steeds beter met Paul Severs, maar zijn toestand blijft kritiek

Paul Severs (70) praat al heel wat duidelijker dan gisteren en herkent nog steeds vrienden en familieleden. Hij heeft ook enkele breuken opgelopen, maar alles gaat de goede kant op. Al blijft zijn toestand kritiek. Dat meldt Christophe Severs, de zoon van Paul, op Facebook.

Christophe bezocht zijn vader vandaag in het ziekenhuis. “Hij praatte al duidelijkere taal dan gisteren en heeft op het eerste zicht geen motorische problemen”, zo schrijft Christophe op Facebook. “Hij herkent ons nog steeds, maar hij is wel verward over bepaalde dingen. Hij heeft ook pijn aan zijn rug, zijn linkerschouder (door breuken aan het sleutelbeen, 2 ribben ter hoogte van de long) en het hoofd.”

Ondanks de vooruitgang, blijft zijn toestand kritiek. “De dokters blijven ons waarschuwen dat intensieve zorgen en opvolging vitaal zijn” aldus Christophe. “Voorspellingen over wat de toekomst brengt, durven de dokters niet te doen. En ik herhaal dus wat ik al sinds mijn eerste communicatie zeg: Het blijft bang afwachten en hopen op het beste.”

Verder bedankt Christophe ook fans en collega’s voor de warme reacties.

2 Paul Severs met zijn zoon Christophe

Halle

juni 2018
Kristof Ghyselinck Paul Severs met zijn zoon Christophe Halle juni 2018

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Elvira De Weerd

    Veel sterkte gewenst aan de familie en zeker voor Paul.

  • Liliane Depauw

    Ik wens zijn vrouw en zoon heel veel sterkte en hoop dat Paul vlug terug is tussen ons midden. Veel geluk met je herstel.

Lees meer