2 Paul Severs
ISOPIX Paul Severs

Het gaat steeds beter met Paul Severs, maar zijn toestand blijft kritiek

Paul Severs (70) praat al heel wat duidelijker dan gisteren en herkent nog steeds vrienden en familieleden. Hij heeft ook enkele breuken opgelopen, maar alles gaat de goede kant op. Al blijft zijn toestand kritiek. Dat meldt Christophe Severs, de zoon van Paul, op Facebook.

Christophe bezocht zijn vader vandaag in het ziekenhuis. “Hij praatte al duidelijkere taal dan gisteren en heeft op het eerste zicht geen motorische problemen”, zo schrijft Christophe op Facebook. “Hij herkent ons nog steeds, maar hij is wel verward over bepaalde dingen. Hij heeft ook pijn aan zijn rug, zijn linkerschouder (door breuken aan het sleutelbeen, 2 ribben ter hoogte van de long) en het hoofd.”

Ondanks de vooruitgang, blijft zijn toestand kritiek. “De dokters blijven ons waarschuwen dat intensieve zorgen en opvolging vitaal zijn” aldus Christophe. “Voorspellingen over wat de toekomst brengt, durven de dokters niet te doen. En ik herhaal dus wat ik al sinds mijn eerste communicatie zeg: Het blijft bang afwachten en hopen op het beste.”

Verder bedankt Christophe ook fans en collega’s voor de warme reacties.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
2 Paul Severs met zijn zoon Christophe

Halle

juni 2018
Kristof Ghyselinck Paul Severs met zijn zoon Christophe Halle juni 2018

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elvira De Weerd

    Veel sterkte gewenst aan de familie en zeker voor Paul.

  • Liliane Depauw

    Ik wens zijn vrouw en zoon heel veel sterkte en hoop dat Paul vlug terug is tussen ons midden. Veel geluk met je herstel.

Lees meer