2 Pommeline toont haar nieuwe tatoeage aan Goedele Liekens.
RV Pommeline toont haar nieuwe tatoeage aan Goedele Liekens.

Het hoofd van Fabrizio prijkt nu ook als gigantische tattoo op het been van Pommeline

Vanaf vrijdag gaan vier koppels de ultieme relatietest aan in een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’, maar morgen verdiept Goedele Liekens zich in  ‘Temptation Takeoff‘ al in het nieuwe seizoen dat vol drama zit. Ze laat de allereerste beelden zien en blikt terug met deelnemers van de afgelopen reeksen. Ook Pommeline neemt plaats in de zetel, en ze laat Goedele meteen haar nieuwste tatoeage zien. Die is een ode aan haar grote liefde Fabrizio.

De relatie van Pommeline en Fabrizio, die beiden in vorige seizoenen deelnamen als vrijgezellen aan ‘Temptation Island’, ging de afgelopen maanden niet over rozen. Door Fabrizio’s deelname aan ‘Dancing with the Stars’ kwam hun relatie op een laag pitje, zo vertellen ze aan Goedele. Pommeline voelde zich toen vaak alleen en onbegrepen, terwijl Fabrizio maar op één ding gefocust was: dansen, dansen en dansen. En toch vroeg Fabrizio Pommeline ten huwelijk in die periode. Hoe kwam dat aanzoek er? En twijfelde Pommeline op dat moment? Maar nu zijn Pommeline en Fabrizio sterker dan ooit, ze zouden er zelfs niet voor terugdeinzen om als koppel deel te nemen aan een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’, zo blijkt. En wat meer is, Pommeline laat Goedele haar nieuwe tattoo zien die een eerbetoon is aan Fabrizio.

Timtation toont berouw

Goedele ontvangt in de eerste aflevering van ‘Temptation Takeoff’ ook Lize, de knappe Brusselse met azuurblauwe ogen, die twee jaar geleden voor de charmes van de zingende Ken viel. Maar zijn ze nu nog samen? Ook Deborah, die vorig jaar bedrogen werd door haar vriend Tim, beter bekend als ‘Timtation’, neemt plaats op de sofa bij Goedele. “Ik ben niet meer dat meisje”, vertelt ze. Tim toont dan weer voor het eerst berouw en geeft toe dat hij in de fout is geweest.

2 Voormalig koppel Tim en Deborah brengt Goedele ook een bezoekje.
VIJF Voormalig koppel Tim en Deborah brengt Goedele ook een bezoekje.

‘Temptation Takeoff’ - dinsdag om 20u35 op VIJF.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer