5 Zeger en Xander uit 'Kamp Waes'
Kristof Ghyselinck/Photo News Zeger en Xander uit 'Kamp Waes'

Exclusief voor abonnees

Het ijzer smeden als het heet is: ‘Kamp Waes’-finalisten in zee met boekingsagent van ‘Temptation Island’

Nu ook in te huren voor actes de présence in discotheken: de finalisten van ‘Kamp Waes’. Daarmee pakt hun boekingsagent graag uit op Facebook. Weliswaar zonder het kijkcijferkanon bij naam te noemen, want dat mag van de VRT absoluut niet. En de deelnemers die deze week in Dag Allemaal spreken, voelen ook wel aan dat het gedachtegoed achter ‘Kamp Waes’ niet direct past bij het uitgaansleven.

Deelnemers aan realityreeksen die achteraf schnabbelen in het discotheek-circuit. We kennen het fenomeen van de vele ‘Temptation Island’- en ‘Ex On The Beach’-gezichten die er soms een heuse carrière op bouwden. Maar tegenwoordig is die markt blijkbaar opengegooid, en zijn zelfs de finalisten van ‘Kamp Waes’ te boeken. Voor meet & greets, zoals dat dan heet. Of actes de présence. Zo waren Zeger, Matthieu, Xander en Joni al te bewonderen in de Antwerpse discotheek The Villa. Al is er wel een belangrijke voorwaarde waar hun boekingsagent zich strikt aan moet houden.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Hendrik Hollemaert

    Daar gaat het om hé geld en nog eens geld.

  • kevin dauphin

    Iedereen doet alsof dit nieuw is... Show bestaat op discovery al jaren met de mi6 in engeland en daar gaan ze nog harder dan onze special forces... Dat belgie weer doet alsof het wereldprimeur is ligt aan het niveau van de Belgische tv

Lees meer