7
photo_news

Sofia Vergara wilde niet op date met Joe Manganiello (en de reden zal je verbazen)

Als we de laatste geruchten in Hollywood mogen geloven, dan stappen Sofia Vergara (43) en Joe Manganiello (38) nog dit jaar in het huwelijksbootje. Het 'knapste koppel uit Hollywood' geeft naar verluidt op 22 november in het Breakers Palm Beach Resort in Florida hun jawoord, in het bijzijn van maar liefst 800 gasten. De acteurs vertellen aan onze Hollywoodreporter hoe hun relatie begon, hoe de huwelijksvoorbereidingen verlopen én of er kinderen op de planning staan.

SOFIA VERGARA

7 Sofia Vergara met onze reporter in LA
HFPA Sofia Vergara met onze reporter in LA

"Het gerucht doet de ronde dat je Joe niet wilde ontmoeten omdat hij te knap was."

Sofia Vergara: "Klopt."

"Hoe heeft hij je dan toch kunnen overtuigen om met hem op date te gaan?"

Vergara: "Ik weet het zelf niet goed! Ik had net een lange relatie achter de rug en ik snakte naar rust. Het leek me een heel slecht idee om meteen de knapste vrijgezel van Hollywood aan de haak te slaan, en dan ook nog eens eentje die vier jaar jonger is dan ik. Dat was net iets te veel vaan het goede! Maar het voordeel van ouder worden is dat je gemakkelijker op je gevoel kunt afgaan en betere keuzes begint te maken. Toen Joe me uitvroeg, zei ik enkel 'ja' omdat ik me gewoon een avondje wilde amuseren. Ik had geen verwachtingen. Integendeel, ik zag mezelf binnen dit en een paar jaar met een oudere man die niet in de showbizz zat. Dat veranderde allemaal van zodra ik Joe voor de eerste keer in het echt zag."

"Joe vroeg je eind vorig jaar ten huwelijk. Hebben jullie al een datum geprikt?"

Vergara: "We hopen dat het er nog dit jaar van komt."

"Ga je proberen om alles geheim te houden?"

Vergara: "Absoluut. Ik wil geen helikopters en gekke toestanden op mijn huwelijk! Niet alleen voor ons, maar ook omdat we willen dat onze gasten er met volle teugen van kunnen genieten. Het is erg speciaal voor Joe omdat het zijn eerste huwelijk is. We gaan het dus zo privé mogelijk houden.

"Plan je een groot of klein huwelijk?"

Vergara: "Het wordt een grote bruiloft, met heel wat toeters en bellen. Omdat Joe het zo wil. Ik heb hem proberen te overtuigen om stiekem onder ons tweetjes in Vegas te trouwen, maar dat zag hij niet zitten. Ik heb al een locatie gevonden waar je niet zo maar binnen geraakt. Dat is al een mooi begin."

"Zijn er ook plannen voor gezinsuitbreiding?"

Vergara: "Ik word al een dagje ouder, dus het gaat niet gemakkelijk zijn om nog een kind te krijgen. Ik heb al een zoon van 23 uit een vorige relatie. Ik was erg jong en had geen geld, dat waren heel andere tijden. Moesten Joe en ik ooit kinderen kunnen krijgen, dan zou het een stuk gemakkelijker zijn omdat we het ons financieel kunnen veroorloven om nanny's in te huren. Joe is jonger dan ik en heeft geen kinderen, dus we gaan het sowieso voor hem proberen. Als het gebeurt, dan gebeurt het. En als het niet lukt, dan blijven we dubbel zo hard van mijn Manolo genieten!" (lacht)

7
photo_news

Toen Joe me uitvroeg, zei ik enkel 'ja' omdat ik me gewoon een avondje wilde amuseren. Ik had geen verwachtingen. Integendeel, ik zag mezelf binnen dit en een paar jaar met een oudere man die niet in de showbizz zat.

Sofia Vergara
7
photo_news

Het wordt een grote bruiloft, met heel wat toeters en bellen. Omdat Joe het zo wil. Ik heb hem proberen te overtuigen om stiekem onder ons tweetjes in Vegas te trouwen, maar dat zag hij niet zitten.

Sofia Vergara

JOE MANGANIELLO

7
HFPA

"Sofia zei dat ze niet met je wilde uitgaan omdat je té knap was."

Joe Manganiello: "Wel, dat verklaart meteen waarom ze uiteindelijk wél met mij is uitgegaan. Blijkt dat ik dan toch niet zo knap was dan dat ze oorspronkelijk dacht!" (lacht)

"Hoe ben je er dan toch in geslaagd om haar hart te veroveren?"

Manganiello: "Ik heb jarenlang een crush gehad op haar. Dat was trouwens geen geheim, al mijn vrienden wisten dat. Ik kreeg op een dag een telefoontje van Jess Cagle van People Magazine, die zei dat Sofia op het punt stond om haar breuk met haar verloofde (Nick Loeb, nvdr) aan te kondigen. Jess wilde dat ik het als eerste te horen kreeg, nog voordat het persbericht de wereld in werd gestuurd. Hij waarschuwde me dat er een resem mannen in de rij zou staan om Sofia te versieren, dus hij raadde me aan om er meteen werk van te maken. Ik heb dan haar nummer van haar ('Modern Family')-tegenspeler Jesse Tyler Ferguson gekregen, en haar de volgende dag opgebeld. Ze zat op dat moment in New Orleans voor de opnames van 'Hot Pursuit' en ik heb het eerste vliegtuig naar daar genomen. Sofia zei na onze eerste date dat ik haar leven had verpest omdat ze zich had voorgenomen om een tijdje vrijgezel te blijven. Dat is dus niet gelukt..." (lacht)

"En zes maanden later waren jullie verloofd. Hoe heb je Sofia ten huwelijk gevraagd?"

Manganiello: "Met een hele lange speech in het Spaans! Ik sprak twintig jaar geleden vloeiend Spaans omdat ik het drie jaar op het middelbaar had gevolgd, maar tegen dat ik Sofia leerde kennen was ik alles al vergeten. Nu ik met een Colombiaanse ga trouwen, moét ik het wel spreken. Ik wilde dat de speech perfect was, dus ik heb heel, heel, héél lang geoefend."

"Hoe was het om haar Colombiaanse familie te leren kennen?"

Manganiello: "Sofia heeft wel honderd familieleden, het voelde dan ook aan alsof ze me voor de leeuwen hadden gegooid! Onze ontmoeting draaide uit op één groot dansfeest, het was onvergetelijk. Haar nichtje noemde me al vanaf de eerste dag Tio Joe en haar neef noemde me Primo. Het is één grote, warme, vriendelijke familie waar ik me meteen thuis voelde."

"Wat vind je het mooiste aan Sofia?"

Manganiello: "Wel, eerst en vooral: Sofia is Colombiaanse, en Colombianen worden niet oud. (lacht) Het is gemakkelijk om over haar uiterlijk te beginnen, maar iedereen ziet dat ze knap is. Sofia is echter zo veel meer dan dat: ze is slim, grappig en ze heeft een hart van goud. Ze geeft ontzettend veel om de mensen van wie ze houdt. Dát is in mijn ogen ongelooflijk aantrekkelijk. Sofia is een bijzonder sterke vrouw, en is tegelijkertijd oh zo vrouwelijk. Met haar heb ik de loterij gewonnen."

Meer showbizznieuws recht uit Hollywood: volg HLN-reporter Kristien ook op YouTube, Twitter of Instagram via @KristienMorato

7
photo_news

Ik kreeg op een dag een telefoontje van Jess Cagle van People Magazine, die zei dat Sofia op het punt stond om haar breuk met haar verloofde aan te kondigen. Hij waarschuwde me dat er een resem mannen in de rij zou staan om Sofia te versieren, dus hij raadde me aan om er meteen werk van te maken.

Joe Manganiello
7
photo_news

Het is gemakkelijk om over Sofia's uiterlijk te beginnen, maar iedereen ziet dat ze knap. Sofia is echter zo veel meer dan dat: ze is slim, grappig én ze heeft een hart van goud.

Joe Manganiello
Kristien Morato (@kristienmorato) * Instagram photos and videos Kristien Morato (@KristienMorato) | Twitter Kristien Morato

Lees meer