5
vrt

Exclusief voor abonnees

Hoe gaat het nog met tv-icoon Herman Van Molle? Presentator geeft verrassend teken van leven vanuit Zweden

“Waar is Herman Van Molle toch naartoe?” - Die vraag weerklonk de afgelopen jaren herhaaldelijk, zelfs in de wandelgangen van de VRT. En nu nog nadrukkelijker omdat Hermans ‘1 Jaar Gratis’ terugkeert, met Thomas Vanderveken als presentator. Het leek erop dat de geroemde tv-quizmaster zogoed als alle banden met Vlaanderen had doorgeknipt. Maar kijk, Herman (63) is z’n thuisland nog niet vergeten. Hij laat nu weten dat hij z’n voetbalmakkers van weleer naar zijn geliefde Zweden wil lokken.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Elke Claes

    Inderdaad Toon - die grappen van de presentatoren tegenwoordig zijn altijd ten koste van de deelnemers. ik weet wel dat dat juist het concept is, maar zoiets is mijn ding niet...

  • Toon Van Kerckhove

    Blij van iets van je te horen. Blij dat het je goed gaat in Zweden! Dankjewel voor al die mooie programma's die je gemaakt en gepresenteerd hebt. Zijn formule voor een goed programma was geniaal: veel droge humor, hij was altijd heel aandachtig bij de les, hij was eenvoudig, hij wou nooit de ster zijn van zijn programma en hij had heel veel respect voor de deelnemer. Opvolgers: hier kan je echt nog heel veel van leren. Beste Herman, het ga je goed in Zweden en vaart wel!

Lees meer