10
Dieter Bacquaert

IN BEELD. BV's showen hun boeken op Boekenbeurs

Liefhebbers van boeken en strips trekken dezer dagen massaal naar Antwerpen voor de 83ste editie van de Boekenbeurs. En de kans dat je daar een bekend gezicht tegen het lijf loopt is bijzonder groot, want heel wat BV’s komen er hun boek signeren. Maar op de openingsavond gisteren konden ze nog op hun gemak rondneuzen tussen de vele boeken. 

“Penny, Jack en Bobby zijn grote fan van de strips van Urbanus omdat er veel humor in zit”, aldus papa Stany Crets, die kwam kijken met partner Ann Van den Broeck. Volgend jaar maakt hij een musical over deze komiek.

10
Dieter Bacquaert

Liefde is ... elkaars boeken en strips lezen. “In afwachting van de film en de nieuwe tv-afleveringen van ‘F.C. De Kampioenen’ kunnen de fans de strips lezen die nog steeds heel populair zijn”, vertelt Herman Verbruggen met naast zich partner Petra.

10
Dieter Bacquaert

“De Boekenbeurs is nefast voor mijn portemonnee”, lacht Cath Luyten. “Ik wil zoveel boeken kopen.”

10
Dieter Bacquaert

“Zodra de Boekenbeurs erop zit, ga ik me eens bezighouden met de voorbereidingen van ons huwelijk”, klinkt het bij Sandra Bekkari aan de zijde van haar verloofde Peter.

10
Dieter Bacquaert

“Onze boeken zijn een steun voor veel lotgenoten’, aldus VTM-journaliste Bo Van Spilbeeck en actrice Leen Dendievel. “En het is fijn dat we hen op die manier kunnen helpen.”

10
Dieter Bacquaert

“In elk boek schrijf ik een persoonlijke boodschap voor mijn lezers”, zegt Martine Prenen.

10
Dieter Bacquaert

Blogster Yentl Keuppens onthult de cover van haar boek ‘Genoeg’ over haar eetstoornis van enkele jaren geleden. “Het is een heftig verhaal, maar ik krijg veel positieve reacties”.

10
Dieter Bacquaert

“Sinds ons verblijf in Amerika leest Lila-Jane alleen nog maar Engelstalige boeken”, verklapt Brigitte Derks.

10
Dieter Bacquaert

“Vooral boeken over misdaad en psychologie kunnen mij enorm boeien”, vertelt VTM-gerechtsjournalist Faroek Özgünes die zijn vrouw Nathalie meenam naar de Boekenbeurs. 

10
Dieter Bacquaert

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer