6 Michiel de Meyer en Ivan Pecnik
Frank Bahnmuller Michiel de Meyer en Ivan Pecnik

IN BEELD. Deze zomer zinkt de ‘Titanic’ in het Donkmeer in Berlare (samen met Michiel De Meyer en de vriend van James Cooke)

Normaal gesproken ligt Berlare er vredig bij, maar eind deze zomer vormt het plaatselijke Donkmeer de locatie voor de spectaculaire openluchtmusical ‘Titanic’. De hoofdrollen in dit spektakelstuk zijn onder andere weggelegd voor voormalig ‘Thuis’-acteur Michiel De Meyer, ‘Familie’-gezicht Peter Bulckaen en ‘Tegen De Sterren Op’-grapjas Ivan Pecnik. 

Samen met de rest van de cast krijgen zij bovendien het gezelschap van zo’n honderd figuranten om de opvoering compleet te maken. Om dat alles in goede banen te leiden, werd het Donkmeer voor de gelegenheid ook nog eens uitgebreid met een ponton, wat voor 150m² extra speelvlak zorgt. “Het is een hele uitdaging, maar ik ben blij dat we de show hier kunnen brengen”, klinkt het bij regisseur Tijl Dauwe. “We vertellen het verhaal van Titanic, en da’s - voor alle duidelijkheid - niet hetzelfde als het verhaal van Rose en Jack uit de gelijknamige film. De toeschouwer zal dus zeker nog verrast worden, ook al is de uiteindelijke tragische afloop gekend.”

6 Dorian (de verloofde van James Cooke), Nordin De Moor, Michiel de Meyer, regisseur Tijl Dauwe, Line Ellegiers en Ivan Pecnik
Frank Bahnmuller Dorian (de verloofde van James Cooke), Nordin De Moor, Michiel de Meyer, regisseur Tijl Dauwe, Line Ellegiers en Ivan Pecnik
6 Nordin De Moor, Michiel de Meyer, Line Ellegiers en Ivan Pecnik
Frank Bahnmuller Nordin De Moor, Michiel de Meyer, Line Ellegiers en Ivan Pecnik
6 Michiel de Meyer en Ivan Pecnik
Frank Bahnmuller Michiel de Meyer en Ivan Pecnik
6 Nordin De Moor en Line Ellegiers
Frank Bahnmuller Nordin De Moor en Line Ellegiers
6 ‘Titanic’ aan het Donkmeer in Berlare:  100 figuranten op het Donkmeer
Frank Bahnmuller ‘Titanic’ aan het Donkmeer in Berlare: 100 figuranten op het Donkmeer

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Pieter Verhulst

    Voor een musical ga ik wel naar Londen. Het verschil tussen Champions League vanaf kwartfinales en amateurvoetbal.

Lees meer