4 Jan en Fran met hun kinderen.
Dieter Bacquaert Jan en Fran met hun kinderen.

Exclusief voor abonnees

IN BEELD. Het atypische huwelijk van ‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch

Jan Van den Bosch (35), Zjef in ‘Familie’, en Fran (35) zijn op 31 augustus getrouwd op een niet zo alledaagse manier: ze hadden samen hun trouwkleren gekozen, trokken in een motor met zijspan naar het gemeentehuis en hun zoon Lou (7) was ceremoniemeester. Wél typisch op zo’n trouwdag: er hing veel liefde in de lucht.

Ze hadden de laatste écht hete dag van de zomer van 2019 uitgekozen om hun jawoord te geven, Jan Van den Bosch en zijn Fran. En hoewel ze al vijftien jaar samen zijn, voelt het sinds die 31ste augustus toch allemaal nog wat extra bijzonder. “Kunnen zeggen dat Fran mijn vrouw is, dat geeft toch een extra dimensie aan onze relatie”, vindt Jan. “Het voelt allemaal intenser, Fran en ik kijken elkaar nu nog dieper in de ogen (lacht).”

Je draagt nu een ring die je voortdurend herinnert aan jullie nieuwe status.

“Klopt, een ontwerp van mijn schoonmoeder trouwens, zij is juwelenontwerpster. In mijn ring staat een afdruk van een pluim van een kip omdat Frans achternaam Kiekens is. In die van haar staat een afdruk van een bladnerf van een boom, een verwijzing naar Van den Bosch. Heel symbolisch dus.”

Genieten jullie nu volop van de wittebroodsweken terwijl de rest van de wereld weer aan het werk is?

“De dinsdag erna waren we allebei alweer aan het werk, hoor. Een huwelijksreis zal pas voor over twee zomers zijn, wanneer de kinderen allebei op Chiro-kamp kunnen. Maar ik vermoed dat we onder ons tweetjes wel nog een motortripje gaan doen. Of toch een trip mét de kinderen... De voorbije weken draaide alles toch vooral rond ons, met alle voorbereidingen van het feest. Nu moet alles weer in het teken staan van ons gezin.”

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jean bertrand

    Ik heb het jonge paar nog geholpen omdat ze met hun brommer met aanhang niet door de versperde straat konden in Grimbergen. Na enige minuten lukte het toch en konden beiden rustig gaan trouwen. Veel geluk toegewenst van een Limburger uit Tongeren - Mal !!.

Lees meer