23 Gert, James en Annie komen aan in de Kinepolis
Kristof Ghyselinck Gert, James en Annie komen aan in de Kinepolis

IN BEELD. Veel bekend volk op première 'Gert Late Night - De Movie’

Vanavond ging in Kinepolis Antwerpen ‘Gert Late Night - De Movie’ in première, de eerste langspeelfilm van en met Gert Verhulst en James Cooke in de hoofdrol. En met hun achttien bootgasten van dit seizoen. Op de rode loper waren dan ook heel wat ‘filmsterren’ te spotten.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Als echte Hollywoodsterren kwamen Gert Verhulst en James Cooke - piekfijn uitgedost in een smoking - in een limousine aan op de première van hun eerste langspeelfilm Gert Late Night - De Movie. Op zes dagen tijd hebben de heren met hun achttien bootgasten - waaronder Kevin Janssens, Jan Smit, Clara Cleymans, Siska Schoeters, Remco Evenepoel, Tourist LeMC, Christoff - een film ingeblikt op het jacht van Gert, de Evanna. Daar wordt na een uit de hand gelopen feestje een lijk gevonden. Aan Gert en James om het mysterie te ontrafelen.

“Met een knaller van formaat sluiten we het zesde seizoen van Gert Late Night af”, aldus Gert en James. “We zijn doodop, maar ook heel erg benieuwd naar de reacties van de gasten en het publiek. Dat geeft toch een klein beetje stress. Maar wij hebben het eindresultaat al gezien en zijn zeer tevreden. Het is een goede mix van vreemde plotwendingen en bijhorende aparte humor.” Beide heren kwamen op het idee toen ze vanuit Oostende presenteerden waarde het Filmfestival aan de gang was.

Op de rode loper van Gert Late Night in Kinepolis Antwerpen heel wat bekend volk. Maar het was toch vooral Annie, de vaste kokkin op de boot, die met alle aandacht ging lopen. Haar vertrouwde keukenschort liet ze thuis en ruilde ze in voor een lang zwart kleed met zwarte botjes. “De Meryl Streep van de Lage Landen”, grappen Gert en James.

Na de film, die maar een half uurtje duurt, werden de bezoekers ook nog getrakteerd op de exclusieve avant-première van de kaskraker ‘Maleficent: Mistress of Evil’ met Angelina Jolie, die vanaf volgende week woensdag te zien is in de bioscoop. Wie graag ‘Gert Late Night - De Movie’ wil zien, kan morgenavond afstemmen op Vier na de laatste uitzending.

23 Jacky Lafon speelt mee in ‘Gert Late Night - De Movie’. Maar als ze haar vragen om mee te spelen in ‘Maleficent’ dan zegt ze geen 'neen'. "Het lijkt me zalig om de boze heks uit te hangen", lacht ze.
Kristof Ghyselinck Jacky Lafon speelt mee in ‘Gert Late Night - De Movie’. Maar als ze haar vragen om mee te spelen in ‘Maleficent’ dan zegt ze geen 'neen'. "Het lijkt me zalig om de boze heks uit te hangen", lacht ze.
23 “Als ik moet kiezen tussen acteren of dansen, dan kies ik toch voor dat eerste”, knipoogt Christoff.
Kristof Ghyselinck “Als ik moet kiezen tussen acteren of dansen, dan kies ik toch voor dat eerste”, knipoogt Christoff.
23 Marleen Merckx speelt niet mee in deze film, want ze zat in het vorige seizoen van ‘Gert Late Night’. “Het zal grappig zijn, maar voor de rest heb ik geen al te hoge verwachtingen.”
Kristof Ghyselinck Marleen Merckx speelt niet mee in deze film, want ze zat in het vorige seizoen van ‘Gert Late Night’. “Het zal grappig zijn, maar voor de rest heb ik geen al te hoge verwachtingen.”
23 “Gert en James zijn een geweldig sympathiek duo”, zegt Margriet Hermans aan de zijde van echtgenoot Frank.
Kristof Ghyselinck “Gert en James zijn een geweldig sympathiek duo”, zegt Margriet Hermans aan de zijde van echtgenoot Frank.
23 Sven Gatz en zijn vrouw Marjan waren ook aanwezig.
Kristof Ghyselinck Sven Gatz en zijn vrouw Marjan waren ook aanwezig.
23 Alex Agnew klinkt alvast op een geslaagde avond.
Kristof Ghyselinck Alex Agnew klinkt alvast op een geslaagde avond.
23 “Van mij verdienen Gert en James een ster op de zeedijk van Oostende”, aldus burgemeester Bart Tommelein aan de zijde van zijn vrouw Sarah.
Kristof Ghyselinck “Van mij verdienen Gert en James een ster op de zeedijk van Oostende”, aldus burgemeester Bart Tommelein aan de zijde van zijn vrouw Sarah.
23 “Ik hoop dat ze mijn één zinnetje tekst niet uit de film hebben geknipt”, vertelt Davy Gilles met naast zich vrouwlief Sasha. De zanger herinnert zich de nachtelijke opnames nog heel goed.
Kristof Ghyselinck “Ik hoop dat ze mijn één zinnetje tekst niet uit de film hebben geknipt”, vertelt Davy Gilles met naast zich vrouwlief Sasha. De zanger herinnert zich de nachtelijke opnames nog heel goed.
23 Ook de cast van ‘De Mol' was aanwezig op het evenement.
Kristof Ghyselinck Ook de cast van ‘De Mol' was aanwezig op het evenement.
23 Goedele Liekens zakte met een vriendin naar de première af.
Kristof Ghyselinck Goedele Liekens zakte met een vriendin naar de première af.
23 Ook Ellen, de vrouw van Gert, was aanwezig.
Kristof Ghyselinck Ook Ellen, de vrouw van Gert, was aanwezig.
23 Blogster Yentl Keuppens bracht een vriendin mee.
Kristof Ghyselinck Blogster Yentl Keuppens bracht een vriendin mee.
23 De twee gastheren naast Annie.
Kristof Ghyselinck De twee gastheren naast Annie.
23 De kandidaten van ‘Bake Off Vlaanderen' poseren samen op de rode loper.
Kristof Ghyselinck De kandidaten van ‘Bake Off Vlaanderen' poseren samen op de rode loper.
23 “Spijtig dat Gert me als co-presentator van Dancing with the Stars niet heeft gevraagd voor deze film, want ik zou graag eens acteren”, knipoogt Kat Kerkhofs met naast zich vriendin Jennifer.
Kristof Ghyselinck “Spijtig dat Gert me als co-presentator van Dancing with the Stars niet heeft gevraagd voor deze film, want ik zou graag eens acteren”, knipoogt Kat Kerkhofs met naast zich vriendin Jennifer.
23 Luc Appermont speelt de commissaris in ‘Gert Late Night De Movie’ en maakt daarmee zijn filmdebuut. “Al denk ik dat het één grote grap is” zegt de presentator die zijn petekind meenam.
Kristof Ghyselinck Luc Appermont speelt de commissaris in ‘Gert Late Night De Movie’ en maakt daarmee zijn filmdebuut. “Al denk ik dat het één grote grap is” zegt de presentator die zijn petekind meenam.
23 De gasten van deze week: Siska Schoeters, Pat Krimson en Remco Evenepoel
Kristof Ghyselinck De gasten van deze week: Siska Schoeters, Pat Krimson en Remco Evenepoel
23 Ook Luc Haekens was aanwezig
Kristof Ghyselinck Ook Luc Haekens was aanwezig
23 Ook Erik Van Looy maakte zijn opwachting.
Kristof Ghyselinck Ook Erik Van Looy maakte zijn opwachting.
23 “Mijn verblijf op de boot vorig seizoen was de max”, vertelt Ian Thomas. “Ik voelde er mij zo op mijn gemak.”
Kristof Ghyselinck “Mijn verblijf op de boot vorig seizoen was de max”, vertelt Ian Thomas. “Ik voelde er mij zo op mijn gemak.”
23 Plannen voor een tweede film heeft K3 voorlopig niet. Maar de dames, die hun mooiste outfit uit de kast hebben gehaald, werken volop aan een nieuw album.
Kristof Ghyselinck Plannen voor een tweede film heeft K3 voorlopig niet. Maar de dames, die hun mooiste outfit uit de kast hebben gehaald, werken volop aan een nieuw album.
23 Jinih Beels zakte ook af naar de Kinepolis.
Kristof Ghyselinck Jinih Beels zakte ook af naar de Kinepolis.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • MarliesSchoefs

    wel geert ik kijk liever die zever dan al het geweld op netflix

  • Geert Heylen

    Intriest !!!! Dat de hardwerkende Vlaming , na een dag arbeid , naar zulke lege tv programma’s moet zien . Geef mij dan maar Netflix . Heb helemaal geen behoefte om elke scheet en boer van die holle “bv’s” te zien /horen/lezen.

Lees meer